mirazkennel

Direktlänk till inlägg 29 juni 2012

Rubrik saknas

Av anna - 29 juni 2012 00:21


Det är en väldigt jobbig bild av dagens röntgenplåt jag nu visar er.
Ibland har jag känt att inte folk tror mig när jag säger att hunden inte är OK, nu ser iaf alla som vet hur en höftled ska se ut att denna hunden antagligen har riktiga besvär.   
Väl hemma är Billy fortfarande "groggy" men glad.
Ibland önskade jag att jag kunde titta in i hans ögon och att de inte vore så levnadsglada.
  Nu går vi vidare med cartrophen injektioner, onsior (smärtstillande), ranoxan (penecilin, glucovet (glucosamin) specialfoder och massa rehab och telefontid med veterinär i morgon efter bilderna kollats av specialist.
Jävlar ta den som säger att jag inte gjort allt för min hund genom årens lopp.
Han har dippat och lyckats komma tillbaka åtskilliga ggr och problemen började innan han va 1år.
Nu undrar jag?? Hur hårt ska man träna sin hund för att innan 1års ålder kunna ge den D höfter med lindriga pålagringar? Allt kan inte bara vara mitt fel eftersom Qase fick A och är betydligt mer tränad?
Idag är iaf höftstatusen betydligt sämre än när han var ett år och från förra röntgenbilden för 1½år sedan.
Ordentliga utskott på ledkapslarna, pålagringar inne i leden och helt deformerade (den högra) skålen och höftkula.
Vänster är oxå påväg att bli likadan, utskotten börjar komma och det är ett tecken på att pålagringar finns inne i leden.
Jag har sett det och för mig va inte bilderna någon chock.
Jag har sett hur Billy rör sig efter/under träning, stillastående, hans hoppteknik osv, men för mig ska han även få ha roligt..dock såklart egentligen på hans nivå, vilket kanske inte har varit i rätt fokus för ett tag tillbaka.
 
Funderingarna runt Billy är många och tanken för framtiden är otroligt tuff, älskade och otroligt speciella hund, vad blir jag utan dig?   
Det ligger så enormt mycket känslor i denna hund, alla känslor han fick bära när han tog över efter de hundarna som inte klarade sig vid olyckan. Han är otroligt speciell och otroligt jobbig men jag har aldrig velat ha honom annorlunda utan jag har försökt "anpassa" mig efter honom.
Tanken slog mig återigen idag. Varför varför varför skaffar man djur? Svaret är egentligen enkelt men idag svårt att förstå.
Jag har iaf bestämt mig för att älska och vårda dig tills den dagen du dör, precis som du är, bara du är hos mig.
För mig kommer du aldrig vara något som man bara kan kasta bort!
Älskade bästa rockaBilly! ♥
 
Röntgenbild tagen med telefonen på datorn idag.
 
 
På kvällen åkte vi och spelade minigolf och åt mat...sen va det kaffe och glass i kvälls solen.
Hundarna va nöjda och Billy hoppade glatt ner i vattnet.
   
 
I morgon ska Qase tävla lydnadsklass 2 sen bär vi ner till Åtvidaberg för två dagars agilitytävling.
Billy ska få vara hemma hos Xara och gotta sig.
Det blir svårt att ha med honom på agilitybanan om jag ska kunna koncentrera mig.

tisdag och onsdag åker jag och Anso till Asige och jag ska gå agilitykurs med Qase (handling) för Jenny Damm.. jag vet att jag tjatar om detta med jag ser fruktansvärt mycket fram emot detta.

Hoppas ni alla får en fin helg och ta vara på de nära!

 
 
Ingen bild

Viktoria

1 juli 2012 21:26

Hej!
Blir otroligt känslosam av det du skriver till Billy! Sitter och tänker sig in i din sitts.. tänk om det vore Astor... älskade lille plutten :-(

Astor har i helgen lärt sig att spåra, så nu har vi en hobby som vi båda tycker är kul! Han tog spåret direkt och lyfte inte nosen från backen förän han hittade sin favoritleksak! (instruktören var imponerad!)

Många varma kramar
Astor och Viktoria

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anna - 25 september 2014 09:02

Som många säkert förstod så blev Ester kvar hos mig. Jag ångrar det inte en sekund de ggr hon sköter sig, det är ett jäkla drag i tjejen :) Hon har precis den mentalitet jag söker och jag är otroligt stolt att jag lyckats. Dessa Mira/Chess linjer ...

Av anna - 19 augusti 2014 08:12


Nu är det dax! Jag har hyrt Kilsbhk och jag vet att det är många som vill testa agility. Vi samlas inne i kil vid 10.45 på Coop perkeringen för de som inte hittar och vill ta följe. Ni andra åker till klubben till kl11. Hoppas på fint väder! ...

Av anna - 18 juli 2014 07:56

Det obligatoriska 8 veckors badet

Av anna - 11 juli 2014 22:57

Jag har beslutsångest! Hittar jag ett bra hem till Ester och att hon säljs med bibehållen avelsrätt så får hon flytta, annars stannar hon hemma hos mig. Allra helst vill jag ha henne själv ...

Av anna - 9 juli 2014 08:31

Tiden går allt för fort och allt bara rullar på i fullfart framåt. Nu tex är vi påväg ner till Liseberg för en dags vuxenlekar med två goda vänner. I helgen va vi en snabbweekend på kusten, Smögen och Uddevalla. Smögen på lördag för lugn å ro och ...

Ovido - Quiz & Flashcards